Restauracja Hilton Garden Inn Kraków Airport zaprasza na kontynuację wyjątkowego cyklu wydarzeń kulinarno – muzycznych.
Podczas wybranych czwartkowych wieczorów na gości będą czekały bufety; zimny, gorący i słodki. Ponadto pokazy livecooking w wykonaniu szefa kuchni – Miłosza Kowalskiego, muzyka na żywo i szeroki wybór win i alkoholi. Cena 75 złotych od osoby – obejmuje bufety, pokazy gotowania na żywo, koncert muzyczny i parking. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc wymagana jest wcześniejsza rezerwacja.
19 maja 2016 – Pierwszy powiew lata
Quiche ze szparagami i suszonymi pomidorami, sałatka z wołowiną, szparagami i zielonymi truskawkami, kokosowa panna cotta z truskawkami – to tylko niektóre z kuszących świeżością i lekkością potraw zaplanowanych na ten wieczór. Kolację uświetni występ wokalistki Karoliny Andrzejewskiej.
16 czerwca 2016 – Letnie grillowanie
Najlepsza polska wołowina, soczysta jagnięcina i klasyczne amerykańskie burgery w asyście świeżych sałatek i warzyw, a także aromatyczne desery przygotowane na bazie letnich owoców: rabarbaru, truskawek i agrestu. Kolacja odbędzie się przy akompaniamencie muzyki country - o niezobowiązującą atmosferę zadbają Karolina Andrzejewska i Adam Drzewiecki
Hilton Garden Inn Kraków Airport to pierwszy hotel przy Międzynarodowym Porcie Lotniczym Kraków Airport. Znajduje się zaledwie 12 km od historycznej części miasta. W 155 pokojach, zapewnia swoim gościom szereg udogodnień, takich jak: darmowe Wi-Fi, telewizor LCD, mini lodówkę, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, w pełni wyposażoną salę fitness, lobby bar oraz restaurację serwującą dania kuchni międzynarodowej. Ponadto obiekt dysponuje 10 salami konferencyjnymi o łącznej powierzchni ponad 700 mkw
fot. organizator